Проверката на РДНСК-Варна в Кранево не установи нарушения

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:47 / 07.03.2019
1711
Строително-монтажните работи в хотелска сграда "Дружба Б“ от курортен комплекс "Дружба Бей Гардън“ се изпълняват в съответствие с одобрените инвестиционни проекти, установиха експерти от РДНСК Варна. По разпореждане на началника на Дирекцията за национален строителен контрол арх. Иван Несторов те направиха проверка на място след подаден сигнал за строителство в близост до плажната ивица в с. Кранево, при която не бяха установени нарушения.

Проверката показа, че хотелската сграда в с. Кранево, община Балчик, е построена въз основа на издадено разрешение за строеж от 2006 г. и одобрени инвестиционни проекти, изработени в съответствие с Подробния устройствен план за имота – план за застрояване, одобрен от кмета на Община Балчик. Строежът е въведен в експлоатация с удостоверение, издадено от главния архитект на общината през 2008 г.

В момента на обекта се извършват строително-монтажни работи на основание издадено разрешение за строеж за "Ремонт, пристрояване и модернизация на хотелска сграда "Дружба Б" от курортен комплекс "Дружба Бей Гардън". Съгласно него, обектът е четвърта категория и е от компетентността на общинската администрация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).