Първа официална информация за инцидента в бургаския затвор!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:35 / 22.02.2024
1357
От ОДМВР дадоха за Burgas24.bg официална информация за инцидента в бургаския затвор, при който почина лишен от свобода. Сигнал за него е подаден около 11 часа днес.

Съобщено е за инцидент в корпуса на бургаския затвор, при който малко след спречкване между двама лишени от свобода - на 30 и 66 години, изтърпяващи наказанието си за извършени кражби, разтърван от дежурните надзиратели, по-възрастният пада на земята. Дошлият на място медик само констатирал липсата на жизнени показатели.

Своевременно е сформиран екип от служители от отдел "Криминална полиция“  и отдел "Разследване“ при ОДМВР, като при първоначален оглед видими сериозни травми по тялото на 66-годишния мъж не са забелязани. Трупът е откаран за аутопсия в "Съдебна медицина“.

Към момента не може да се потвърди причинно-следствена връзка между спречкването и настъпилата смърт. Ще бъдат изчакани данните от предстоящата аутопсия, които по безспорен начин да определят причината за загубата на жизнени показатели у 66-годишният затворник.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
25.02.2024 Инфаркт е причината за смъртта на затворник в Бургас
Още новини от Регионални новини:
Заповед: На 14 май тези ученици няма да учат
Евакуираха петима души от горяща лаборатория в Търново, спасиха и...
Таксиметров шофьор помете пешеходка в Шумен
Нагла кражба: Две непълнолетни момчета са откраднали 800 лв. от к...
Добрата новина: Деца събират пари за съученичка, загубила родител...
След потопа в Павелбанско: Къщи и улици в с. Скобелево са наводне...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).