Разбиха организирана престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотици

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:20 / 13.10.2014
669
Акцията на служители от областната дирекция и на ГД "Криминална полиция" е проведена под контрола на Специализираната прокуратура. От ръководителите и участниците са иззети наркотични вещества, електронни везни, парични суми и оръжие.

На 7 октомври, в хода на съвместни оперативно-издирвателни действия на служители на ОДМВР - Добрич и на ГД "Криминална полиция", в Добрич са задържани двама души за разпространение на хероин. В хода на работата, осъществена под контрола на Специализираната прокуратура, са задържани и останалите осем участници в организираната престъпна група. Те са криминално проявени и ефективно осъждани за престъпления по чл. 354 а от НК. Извършени са претърсвания на множество адреси на територията на града, откъдето са иззети наркотични вещества, електронни везни, парични суми и оръжие.

На 8 октомври са повдигнати обвинения за престъпления по чл. 321 и чл. 354а от НК. На 10 октомври, на заседание на Специализирания наказателен съд, е наложена най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" на всички десетимата обвиняеми. Работата по случая продължава.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За втори път отмениха домашния арест на брата на бившия кмет на О...
Полицай простреля 19-годишен след гонка
Жена е с опасност за живота заради нелепа грешка при паркиране
За реставрация: Правителството отпуска близо 3,3 млн. лв. за три ...
Кметът на Стара Загора: Работата на комплекс "Марица-изток" и зап...
Хванаха шофьора, който блъсна бус на АМ "Тракия" и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).