Раздават храни за крайно нуждаещи се в Девня

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:10 / 07.02.2019
1927
От петък, 8 февруари, започва раздаването на хранителни продукти за крайно нуждаещи се лица в Девня. Съгласно списъка на Агенцията за социално подпомагане определените правоимащи на територията са 340 души. Всеки един от тях ще получи по 24,070 кг. хранителни продукти срещу документ за самоличност и подпис.

Основният раздавателен пункт в Девня ще бъде базиран в пенсионерския клуб в кв. "Девня 1“, а оттам помощите ще се разпределят и към пунктовете в кв. "Повеляново“ (Младежки дом), в село Кипра (кметство) и село Падина (кметство).

Пунктовете за раздаване на хранителните продукти ще работят всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. В пакетите са включени стоки от първа необходимост – ориз, спагети, лютеница, зелен фасул, зрял фасул, грах, месни консерви, леща, захар, олио и други.

Акцията, която ще бъде осъществена посредством БЧК, е в изпълнение на Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, финансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица. Крайният срок за получаване на помощите в Девня е 28 февруари 2019 година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).