Разтърсващ концерт в Девня събра близо 1000 лева за болно дете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:02 / 21.05.2018
1559
961, 92 лeва бяха събрани от девненци на благотворителен концерт в подкрепа на малката Мими от София, който бе организиран от Сдружението на родителите на деца със Синдром на Даун и с любезното съдействие на Община Девня. 

За каузата на Мими, която е със Синдром на Даун и страда от остра лимфобластна Б-клетъчна левкемия, на откритата сцена в парк "Разсадника" участие взеха танцови фолклорни състави от Девня и Варна, малчуганите от модерен балет "Тиерра", индивидуални изпълнители на различни по своя жанр песни и др.

Гвоздея на програмата заковаха художествената ръководителка на балет "Тиерра" Любослава Лазарова и нейният сценичен партньор Фердо Фердинандов, докаран във военна униформа. Техният акробатичен танц буквално накара публиката да изтръпне и предизвика бурни овации. 

Сценарист и водещ на зрелищния и зареждащ благотворителен концерт в неделя бе заместник-кметът на Община Девня Донка Йорданова. За каузата на Мими и нейното семейство добри жени от различни населени места изпратиха своите домашно приготвени сладкиши и лакомства, които бяха продадени в рамките на събитието. 

"Знам, че още съм много емоционална и мисълта ми препуска, но имам нужда да кажа БЛАГОДАРЯ! На участниците, на публиката, на водещата, на Общината, на озвучителя, на Даяна и Селин, които разпродадоха всички вкусотии за отрицателно време! ГОЛЕМИ СТЕ!!! Времето беше с нас и слънцето се усмихваше за Мими през цялото време!", написа във фейсбук организаторката на концерта Анна Гендова. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).