Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Румен Андонов, пребит от прокурорския син: Зъбите ми започнаха да падат, обидно ми е това, което ми се случи
Автор: Неда Узунколева 12:17 / 14.12.2023Коментари (0)1635
© Фокус
В Софийския районен съд продължава делото срещу прокурорския син Васил Михайлов. Той е подсъдим за 8 престъпления – нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама, за хулиганство и за закана с убийство, предаде репротер на "Фокус".

Днес свидетелстваха пребитият футболен треньор Румен Андонов, Красимир Григоров, баща на известната актриса Луиза Григорова и синът му Никола Григоров. Едуард Крушовски не се яви. Васил Михайлов беше представляван от адвокат Велин Велинов. Присъства и чичото на обвиняемия. Насилието над футболния треньор Румен Андонов стана първият публично известен случай, свързан с агресията на прокурорския син от Перник.

Румен Андонов разказа какво се е случило на 11 юни. Той е пиел кафе и към 14 ч. е отишъл до колата си, паркирана до главната улица в Перник. Сетил се е, че е трябва да мине през пазара. "Тогава едно момче ми се усмихна и каза: "Здрасти, тренер. Отидох при него, а той ме удари с бокс, няколко пъти." Андонов го питал защо го удрял, а Михайлов отвърнал "казал си на моята братовчедка, че била платена". "Аз не познавам нито обвиняемия, нито братовчедка му. Какво да ви кажа", допълни Андонов, който се върнал в колата си след като бил сериозно ударен в челюстта.

Веднага се обадих на баща му Бисер, който познавах, но не и сина. "Биска, синът ти ми счупи ченето", това споделил треньорът. Бащата на прокурорския син посъветвал Андонов да изчака преди да предприеме нещо. Челюстта му била счупена на две места, а полицията констатирала нараняванията. "Зъбите ми започнаха да падат, обидно е това, което ми се случи. Аз съм уважаван треньор в Перник."

Андонов потвърди, че има много клипове на Михайлов, който упражнява насилие, дори над тийнейджъри, които тренира.

Никола Григоров разказа какво се е случило на 24 май 2022 г. в Деня на абитуриентския му бал. Неговият приятел Едуард Крушовски е звънял на тогавашната приятелка на прокурорския син. Никола уточни, че е било шеговито обаждане и Едуард не е знаел, че това е приятелката на Михайлов. Прокурорският син разбрал за обаждането, впоследствие Михайлов отишъл при Никола и Едуард в центъра на Перник, дръпнал Едуард и го ритнал в главата и корема. Бащата на Никола Григоров Красимир се намесил и искал да говори с Михайлов и да го успокои. Красимир Григоров вървял след Михайлов.

Прокурорският син ударил и него в челюстта. Никола Григоров сподели, че е виждал клип как обвиняемия упражнява насилие пред ресторант в Перник. "След това социалните мрежи започнаха да избухват с подобни клипове с насилие. Има и клип как удрят баща ми. Мисля, че е от момиче, което снима клипа от втория етаж, което е заснело целия хаос", допълни той.

Красимир Григоров потвърди думите на сина си Никола. Той добави, че е бил в нетрезво състояние. Искал е да предотврати спор, но е бил ударен. Красимир Григоров заяви, че спомените му от вечерта са неясни, впоследствие е видял клип как е повален от обвиняемия Васил Михайлов.

На последното заседание по делото в районния съд, защитата на Васил Михайлов поиска отвод на наблюдаващия прокурор по делото, но то беше отхвърлено от съда като неоснователно. В момента Михайлов е в ареста, с постановление на районния съд в Дупница по друго обвинение срещу него - за отправени заплахи за убийство към бившата си приятелка.



Още по темата: общо новини по темата: 59
24.02.2024 »
20.02.2024 »
26.01.2024 »
14.12.2023 »
05.12.2023 »
23.11.2023 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: