Шофьорка от Варна уби дете при катастрофа на АМ "Хемус"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:49 / 22.09.2019
6273
Тежък пътен инцидент е възникнал на АМ “Хемус“ в посока от Варна към София близо до Шумен, до надлеза на кв. Макак. Сигнал за произшествието е получен в дежурната част на ОДМВР- Шумен малко след 18:15 часа вчера.

Съобщено било, че произшествието е между два автомобила - "Фолксваген Голф" с варненска регистрация и "Форд Фиеста“ с русенска. По първоначални данни водачът на фолксвагена 35-годишна жена от Варна поради движение с несъобразена скорост и липса на достатъчно дистанция ударила движещия се пред нея лек автомобил Форд. В резултат на удара фордът се преобърнал на пътното платно. Загинало е 6-годишно дете, което пътувало в автомобила.

В МБАЛ – Шумен са откарано останалите трима пътници от форда и водачът. За преглед в болничното заведение са откарани 35-годишната жена, която била зад волана на фолксвагена и дете на 8 години. Към момента няма данни са състоянието им. На място се извършва оглед, изясняват се причините довели до възникване на инцидента.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).