След ужаса в Детелина! 33-годишният Михаил оставил пешеходеца да лежи в кръв и избягал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:45 / 03.10.2018
6661
Окръжната прокуратура във Варна ще привлече като обвиняем и ще задържи за срок до 72 часа 33-годишният Михаил М. Той причинил смъртта на мъж, управлявайки автомобил без правоспособност. След произшествието водачът е избягал и се е укрил. Престъплението по член 343, ал. 3 от НК се наказва с лишаване от свобода от 3 до 15 години.

Сигнал за мъж, който се намирал в безпомощно състояние на площада във варненското село Детелина, е получен на 2 октомври в 23,50 ч. Пострадалият лежал на тротоара в кръв. Около него имало части от автомобил. Пристигналият на място медицински екип констатирал смъртта на 54-годишния мъж, който е от Долни чифлик. На около 200 метра в посока ромската махала в селото е открит автомобил "Форд“ с деформации от пътнотранспортно произшествие и без регистрационни номера. Водачът на катастрофиралата кола е открит и задържан по-късно, тъй като е избягал от местопроизшествието.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе и искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на неправоспособния Михаил М. до изтичане на срока на предварителното задържане.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).