Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съседски драми: Хора твърдят, че жена пуска кранове и маркуч и ги наводнява 
Автор: Екип Varna24.bg 10:05 / 12.02.2024Коментари (2)1215
© bTV
Да ремонтираш дома си непрекъснато заради съсед, който периодично те наводнява. Така от месеци насам живеят хора от жилищен блок във Враца. 

Потърпевшите вече са подавали няколко жалби срещу съседката си от ет. 6, но резултат няма. А наводненията вече са пет. Последното е отпреди няколко дни.

"Проблемът е от 2022 г. пет пъти сме наводняване. Пуснал съм жалба до прокуратурата, получил съм становище, от което не съм удовлетворен“, обяснява Димитър Николов. От думите му става ясно, че в 5 часа сутринта в неделя жилището му отново е наводнено. Ето защо мъжът настоява институциите да се самосезират и да се намери решение на проблема.

"Не става въпрос за повреда. Жената отгоре просто пуска крановете и дори маркуча“, пояснява Димитър Николов. А негова съседка допълва, че се е наложило да викат полиция.

Униформените са седели пред вратата на жената, която наводнява апартаментите под нейния, от 6 ч. до 9 ч., но не са могли да направят нищо, защото са очаквали да пристигнат жените, който се грижат за нея.

Никой не знае какво е здравословното състояние на жената, защото тя седи заключена в жилището си почти през цялото време. От общината твърдят, че тя се обгрижва по осем часа на ден от социални работници.

Дъщерята на проблемната жена не се е появявала в жилището от 30 години, твърдят съседите. Според тях роднините ѝ трябва да поемат отговорност и да се погрижат за нея, за да не създава проблеми на останалите.

Съсед от ет. 3 разказва, че колкото и ремонти да прави, в банята им винаги има мухъл, а при едно от големите наводнения е текла вода дори от полилея в дневната.

Повечето съседи са правили по няколко основни ремонта, но наводненията не спират и те не знаят какво още биха могли да направят, за да се справят с водните бедствия. Стените на част от апартаментите са напукани и пада мазилка. Повечето хора са се сдобили с кофи и легени, които да слагат върху мебелите си при всяко следващо наводнение.

Една от съседките в жилищната сграда изчислява, че нанесените щети само в нейният апартамент са за над 10 000 лв. Положението в останалите апартаменти е сходно, предава bTV.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.02.2024 г.
0
 
 
Тази жена има психичен проблем и това е ескалирало,щом наводнява съседите си и ги тормози!
Aнонимен
на 12.02.2024 г.
0
 
 
И тази жена има психичен проблем,щом тормози съседите си,щом вече са пропищели от нея,логично е,ами,да ходи да я лекуват!Да върви на психиатър!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: