"Състезател" профуча покрай мобилна камера със 132 км/ч при разрешени 50

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
10:15 / 26.02.2019
3733
13 нарушения на скоростните режими са установили пътните полицаи само за два часа в град Каспичан в късните следобедни часове вчера. Униформените, които работили по безопасност на движението в града установили нарушител, който не спазил ограничението на скоростта и преминал покрай мобилна камера с 132 км/ час при разрешени 50 на ул.“Александър Стамболийски“ малко след 18 часа.

"Състезателят“ бил зад волана на лек автомобил "Мерцедес" с търговищка регистрация. За превишението на скоростта ще му бъде наложена глоба в размер на 975 лева и ще бъде лишен от правото да управлява за срок от 3 месеца. Водач на лек автомобил "Дачия Логан“ с шуменска регистрация е засечен да управлява с 39 км/ час над максимално позволената скорост за града - 50 км/ час. Водач на лек автомобил "Сеат Кордоба“ с шуменска регистрация бил засечен да шофира с 85 км/ час в населено място. На всички нарушители ще бъдат издадени електронни фишове за установените нарушения.

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).