Световна туристическа компания обучава аниматори в "Камчия“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:48 / 03.04.2018
1515
Международният туроператор "Томас Кук“ избра Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия“, за обучението на над 300 свои аниматори, които ще работят в хотелите на компанията в Европа, Турция и Северна Африка. В продължение на 8 седмици, млади хора от 17 страни по света, сред които Великобритания, Германия, Полша, Франция, Испания, Италия, Австрия, Швеция, Белгия, Унгария, Чехия, Словакия и дори Колумбия, ще изучават в "Камчия“ хореография, спорт и тънкости за работа с туристи. Те ще преминат курсове и в различни роли – шоу анимация, танци, пеене, детска анимация и др.

"Компанията "Томас Кук“ избра Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия“ заради прекрасната локация и невероятните възможности, които базата предоставя“, коментира Майкъл Стачини – търговски директор на направление "Отдих и развлечения“ в "Томас Кук“. Младите аниматори на компанията ползват с удоволствие хореографските и музикални зали, модерните спортни съоръжения и професионалните възможности на киноконцертните зали в "Камчия“. Те правят и ежедневни тренировки по плажа.

Бащата на компанията - Томас Кук, се смята за създателя на туризма в света, а за рождена дата на организираните пътувания се приема 1841. Сред новостите, които Кук предлага на хората, е околосветско пътешествие, което продължава 222 дена. Марк Твен е един от първите, които се включват в обиколката на света през 1866 г. Днес дружество носещо името "Томас Кук“ е  една от водещите в света компании за туристически пътувания и почивки.

"Камчия“ е предпочитана дестинация и надежден партньор на най-големите международни брандове в организирането и провеждането на конференции, фирмени обучения, квалификационни курсове и тиймбилдинг. Комплексът е утвърден международен център за образование, творчество, култура, отдих, спорт, здраве, бизнес и конгресен туризъм.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).