Свилен Шитов грабна приза "Кмет на годината“, благодари на девненци за подкрепата

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
17:27 / 30.10.2020
2785
Кметът на Девня Свилен Шитов е отличен с голямата награда "Кмет на годината" за 2020 г. в категория за малките общини, научи Varna24.bg от негов споделен коментар и снимка в социалната мрежа.

"Изказвам искрена признателност към всички граждани на Девня, които ме подкрепиха и гласуваха за мен в електронното допитване на Портала на българските общини Кмета.бг. Благодаря на общинската администрация и на Общинския съвет за общите усилия, които полагаме в името на това Девня да се развива в правилната посока.

Радвам се, че съм удостоен с най-високия приз в надпреварата – за цялостна работа. Това задължава мен и екипа ми от тук нататък да сме още по-отговорни и да продължим напред, да направим всичко възможно да подобряваме средата, в която живеем. Убеден съм, че Девня заслужава това място, което й бе отредено. Сигурен съм, че в бъдеще ще имаме много поводи да се гордеем с нашата територия.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).