Телата на загиналите край Варна били разчленени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
14:15 / 27.07.2013
7774
Ужасяваща гледка като от филм на ужасите представлява смачканата ламарина на "Фоксвагена", който се блъсна челно в автобус на пътя за Тополи вчера. Двама млади мъже загинаха на място при тежката катастрофа, пише "Петел". Все още не може да бъде установено каква е регистрацията на колата. Сигналът за инцидента е постъпил на телефон 112 в 15,25 часа.

Подал го е единственият свидетел на тежкото произшествие, който решил да остане на мястото на инцидента не само, за да провери как са пострадалите, но и да разкаже пред полицията какво се е случило. "Момчетата в голфа бяха зад мен в посока Варна и по едно време ме изпревариха. Музиката бичеше. По едно време колата им почна да криволичи, изпуснаха управлението. Какво е станало, не знам.

Помислих за секунда, че може би ще избегнат сблъсъка с автобуса, който се движеше съвсем нормално в противоположна посока. Но не успяха. Малшанс. Можеха да влязат в гората, да им се размине, но не стана така. Автобусът направи какво можа, но с това чудовище къде да отидеш. Движението беше натоварено и в двете посоки в този момент. Буквално влязоха под автобуса странично", коментира варненецът. Той повикал помощ на местопроизшествието. Автобусът е силистренски. В него не е имало пътници. Физически шофьорът му не е пострадал. Шокът от станалото обаче ще помни цял живот.

"Как никой не спря, как никой не остана от другите участници в движението да видят какво става, да разкажат, че автобуса в случая няма никаква вина!?", не може да повярва варненецът. Част от голфа е останал след сблъсъка под предните колела на автобуса. "Отбих веднага след страшния удар. Отидох при младежите от голфа. Единият е буквално разчленен", разказа ужаса от видяното варненецът. Посочи, че след сблъсъка само музиката от голфа все още е вървяла. Спрели я спасителите.В момента на мястото е изпратен екип следователи. Все още не е свалена самоличността на загиналите. Движението по пътя е изключително затруднено, но регулирано от полицията.


Виж коментарите (9)
Още новини от Регионални новини:
Издирваният Петър от Бояново е открит
Смразяващо убийство! Жена бе убита с кол
Жената, бита брутално във Враца: Страхувам се от сянката си, накр...
Мъж уби своя 60-годишен баща, а след това се хвърли под влак в Си...
Осъдиха продавачи на стоки менте, щетите са за 8,4 млн. лв.
Издирва се възрастен мъж от Шумен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).