Тежка катастрофа след изпреварване на варненски камион

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:38 / 14.11.2019
7482
Малко след 15 часа вчера в дежурната част на ОДМВР- Шумен бил приет сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадали на главен път Шумен - Силистра, на разклона за село Хитрино. На място са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Изяснено било, че произшествието е възникнало след като 19-годишно момиче, която била зад волана на лек автомобил БМВ със силистренска регистрация предприела изпреварване на камион "Скания" с варненска регистрация, който завивал на ляво в посока към село Хитрино.

Пострадали са 19-годишната, която управлявала, други две момичета на 19 години, една жена на 21 и една на 41 години, всички пътници в лекия автомобил. След преглед е установено, че шофьорката е с натъртвания, охлузни и порезни рани. С охлузни и порезни рани били другите две 19-годишни момичета. 21-годишната пътничка е с черепно-мозъчна травма, а 41-годишната със счупена ключица, гръден кош и две ребра. Настанени са за лечение в болничното заведение. Водачите на двата автомобила са правоспособни. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).