Трима непълнолетни правят поразии във Варненско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:19 / 26.02.2018
1844
На 23.01. е получен сигнал за кражба на «Фолксваген», намиращ се на ул. «Георги Димитров» в гр. Дългопол. След проведени незабавни оперативно - издирвателни дейности и процесуално - следствени действия като извършители на деянието са установени три непълнолетни момчета от града, известни на органите на реда. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Провадия. Момчетата са задържан за срок до 24 часа. Автомобилът, обект на кражбата, е намерен и върнат на собственика му.

Момчетата са установени и като извършители на кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се в централната част на с. Боряна. Тримата са разбили прозорец на търговския обект и са извършили кражбата на хранителни стоки от стелажите на магазина. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Провадия.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).