В Каварна започва "Миден и рибен фест 2015“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:41 / 01.09.2015
2311
От 4 до 6 септември Каварна ще е домакин на ХII-то издание на "Миден и рибен фест", който по традиция събира почитателите на морските дарове и празничното настроение, съобщи БНР. Събитието отново ще зарадва жителите и гостита на града с музика и концертни прояви, съобщиха от общината. 

Организаторите ще спазят традицията кметове да запретнат ръкави и да покажат кулинарните си умения, които ще бъдат оценени от жури и дегустирани от публиката. Откриването е на 4 септември в 17.00 часа на пл. "Защитата на Каварна", когато кметът домакин Цонко Цонев се кани да изненада гостите с неприготвян до сега специалитет. В кметското готвене редом до него ще мерят сили кметовете на Тутракан и на Елена - Димитър Стефанов и Дилян Млъзев. Те също пазят в тайна своите рецепти до старта на кулинарната битка в петък следобед.

Музикалната програма, която ще съпътства "Миден и рибен фест 2015", ще допринесе за още по-доброто настроение на всички гости и жители на Каварна. Трите дни ще преминат под знака на българската поп и рок музика. В първата вечер на сцената ще излязат Дани Милев, Мариана Попова и Любо Киров. "Петте сезона" и Тони Димитрова ще огласят площада в събота, а българската рок група "Krossfiere" ще закрие фестивала. Всички концертни прояви са с начален час 20.00 ч., на централния градски площад.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Автомобил на НСО катастрофира край Аксаково - Кирил Петков е бил ...
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Зловещо убийство: Откриха обгорени тленни останки на мъж
57-годишен мъж от село Новачене е изчезнал след скандал 
Калин Стоянов: Собственикът на оръжието, с което дете рани друго ...
Калин Стоянов: Превишена скорост е очевидната причина за тежката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).