В понеделник започва ремонтът на 14 км от пътя Добрич - Кардам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:20 / 11.08.2017
1138
На 14 август (понеделник) със средства от ОП "Региони в растеж" 2014-2020 г. започва рехабилитацията на 14 км от път II-29 Добрич - Кардам. На символичната първа копка ще присъстват председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов, кметове от региона, областна администрация Добрич и др.

Отсечката, която ще се ремонтира започва след разклона за с. Стефаново и е до кръговото кръстовище на Околовръстния път на Добрич и пътя за село Паскалево. Второкласният път е най-кратката връзка между Румъния с курортите по българското Черноморие и свързва Добрич и Варна.

Строително-монтажните работи на лот 5 от ОПРР ще се изпълняват от "Инжстройинженеринг" ЕООД. Строителният надзор ще осъществява "Трафик холдинг" ЕООД. Авторският надзор е на "Трансконсулт-22" ООД.

Със средства от ОПРР ще се рехабилитират близо 30 км от път II-29 Варна - Добрич. В средата на юни започна ремонта на 15,5 км от второкласният път, които са включени в лот 4 на програмата, а в понеделник стартира обновяването и на още 14 км.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).