Варненец без книжка причини ужасна катастрофа, загина млада жена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
10:47 / 15.04.2015
5890
На 14 април, около 17:17 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Нова Камена - с. Войниково, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил "Мерцедес" с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост на сух участък от пътя губи контрол над МПС-то и се блъска челно в насрещно движещия се лек автомобил "Ауди" с добричка регистрация. Вследствие на ПТП-то, лекият автомобил "Мерцедес" се завърта, напуска пътното платно вляво на посоката на движението си и се разделя напречно през средата на две части. От настъпилото ПТП на място загива возещата се в мерцедеса К.В. (26 г.) от с. Нова Камена. Водачът на лекия автомобил "Ауди" М.М. (53 г.) от град Тервел е транспортиран и настанен в МБАЛ Добрич с фрактура долен крайник и травма в областта на гърдите, без опасност за живота. Водачът на лек автомобил "Мердецес" е транспортиран и настанен в МБАЛ Добрич с порезни рани в областта на лицето, без опасност за живота.

При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че Н.И. (37 г.) от град Варна, водач на лек автомобил "Мерцедес" е неправоспособен, същият не притежава СУМПС. На двамата участници в ПТП-то е взета кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Школата за митнически кучета отбеляза годишнината си с демонстрац...
Алчни бизнесмени удариха дъното с тази заплата на морето
Голямо задръстване на АМ "Тракия", четири коли се врязаха в манти...
Предполагаемият инцидент с 33-годишния пастир в Кресненско се ока...
Тарикат изуми как пълни басейна на хотелски комплекс
Ученик: 35-годишен полицай ме мислеше за момиче и ми изпращаше не...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).