Варненец пострада при тежка катастрофа на пътя Карнобат - Айтос

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:26 / 28.05.2018
2090
Няколко души попаднаха в болница след тежка катастрофа. Инцидентът е от вчера, когато  около 18.15 часа на пътя Карнобат – Айтос, в района на км. 456, по неустановени до момента причини настъпва ПТП между лек автомобил "Фиат Стило", с варненска регистрация, управляван от 33-годишния И.М. от Варна и лек автомобил "БМВ Х 5", с бургаска регистрация, управляван от 36-годишния Н.К. от Бургас.

От ПТП-то са пострадали водачът на фиата, който е получил травма на белия дроб. Той е настанен за лечение в хирургично отделение на УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Водачът на другия автомобил е получил комоцио,  прегледан е и освободен. Неговата спътничка и дъщеря – Д.К., 12-годишна от Бургас е получила луксация на коляното, глезена и лявата тазобедрена става. Тя е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Пострадал е  Д.Г., 46-годишен от сунгурларското село Черница, който е получил луксация на ключицата на рамото и комоцио и е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия" към УМБАЛ – Бургас. Той е без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).