Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Връчиха чисто нов луксозен автомобил от тотото в Добрич, утре празникът е във Варна
Автор: Стоян Маджиров 15:53 / 19.04.2019Коментари (0)3107
©
Днес Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в Добрич. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил "Форд Мондео" от 20-ия тираж на "Тото 2 – 6 от 49“. СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите и гостите на Добрич с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби. Букет от добруджански танци поднесе на съгражданите си Фолклорен танцов клуб "Тончеви“, гр. Добрич.

Името на късметлията, който си тръгна с нова кола от празника в Добрич, е Марияна Димитрова. Тя е на 63 години, от село Победа. В момента е безработна, наскоро се е завърнала от Италия. Играе от много години в игрите на СПОРТ ТОТО. Късметлйските числа на Марияна са рождените дати на синовете и внуците й, но понякога ги сменя.

Печелившият си фиш Марияна е пуснала в тото пункта в село Победа. След тиража нейна добра приятелка я попитала дали го е проверила, тъй като в селото се е паднал луксозен автомобил. Тя направила справка в интернет, а за да е сигурна, помолила и синът й, който живее в Германия, също да потвърди, че печели. Марияна няма шофьорска книжка, но се радва, че сега мъжът й ще може да я вози в чисто новата им кола.

"Пожелавам на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО да имат късмет и някой ден да са на моето място“, каза Марияна. Ключовете от елегантния автомобил връчи лично регионален директор на Български спортен тотализатор Петя Иванова.

От специална "ТОТО томбола“ Петър Сарийски си спечели голямата награда – страхотен караоке сет, за незабравими партита. Той е непрофесионален музикант и сподели, че детската му мечта е била да се занимава с музика. За съжаление, Петър не е успял да предаде страстта си на своя син. Зарече се обаче да подари караоке сета на своя внук, надявайки се да види изпълнени мечтите си за музикант в къщата.

СПОРТ ТОТО продължава своето турне в Северна България и ще зарадва жителите на още два града. Утре от 12 ч. екипът на тотализатора ще организира празник в град Варна в кв. "Аспарухово“, Аспарухов парк, а навръх Цветница – в град Ловеч на централния площад, отново по обяд.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: