Вълчи дол отбеляза своя празник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:59 / 05.09.2012
1021
На 4-ти септември завършиха празненствата по случай 38-ата годишнина от обявяването на Вълчи дол за град. Празникът уважиха много официални гости, сред които: областният управител на област Варна - Данчо Симеонов, зам.-областният управител - инж. Славчо Славов, директорът на Областна дирекция "Земеделие" - Георги Балтаджиев, кметове и председатели на общински съвети на общини, както и кмета на община Хавса, Турция - Оуз Текин, заедно с общински съветници.

Изключително разнообразна и вълнуваща бе празничната програма, водещ на която бе Иван Чешмеджиев. Повече от 2 часа зрителите и гостите на града се забавляваха с момчетата от "Тутурутка", понесоха се в ритъма на танца с невероятните акробатични изпълнения на момчетата и момичетата от балет "Арт Денс", насладиха се на изключителните изпълнения на Стелко и Даниела Ганчева. Кулминацията на вечерта настъпи със спиращото дъха огнено шоу и уникалната празнична заря.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Съседка на семейството от Аксаково, което пострада при катастрофа...
Жестокото убийство в село Новачене: Обвиняемият е лежал в затвора...
Пожар гори на крепостта Царевец
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Приключи сагата с барикадиралия се в дома си бивш полицай
Автомобил на НСО катастрофира край Аксаково - Кирил Петков е бил ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).