Жена пострада при катастрофа в Добрич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:16 / 02.07.2019
1703
Вчера в 21.04 ч. е получено съобщение за настъпило ПТП с пострадал в гр. Добрич. На място е изпратен екип, който установява, че водачът на лек автомобил "Рено", жител на гр. Добрич при движението си по ул. "Оп. Димитър Ковачев", в посока жк "Строител" на кръстовището с ул. "Христо Ботев", отнема предимството на движещия се по ул. "Христо Ботев" в посока бул. "Русия" лек автомобил "Алфа Ромео" с водач от гр. Ловеч.

В резултат на настъпилото ПТП е пострадала возещата се на предна седалка, в лек автомобил "Алфа Ромео" жителка на гр. Генерал Тошево. Същата е отведена в МБАЛ- Добрич. След преглед е настанена в отделение по неврохирургия с комоцио без опасност за живота.

Водачите са изпробвани с технически средство за употреба на алкохол, като пробите са с отрицателен резултат. ПТП-то е обслужено по административен ред.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).