Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жена умира 16 дни след изнасилване
Автор: Екип Varna24.bg 10:09 / 22.07.2009Коментари (0)6646
Скандалното дело срещу двамата роми Ангел Атанасов и Ивалин Димов, които м. г., пияни до козирката, похитиха своя роднина в с. Брестак, и я насилваха почти до смърт, ще продължи наесен.

Процесът срещу перверзния тандем стартира на 20 юли във Варненския окръжен съд. Тогава в залата бяха разпитани ключовият свидетел на потресаващите събития - съпругът на малтретираната жертва, и част от вещите лица. На 12 октомври се очаква магистратите да се запознаят с допълнително назначената медицинска експертиза. Тя трябва да проучи историята на заболяванията на пострадалата Ж. Р. и да установи дали има пряка връзка между причинените физически и психически травми и последвалия летален край. Към момента специалистите са на мнение, че най-вероятно нечовешкият стрес е провокирал перфорация на хронична язва, завършила с гноен перитонит.

Драматичната история се разиграла в ранните часове на 7 декември м. г. в с. Брестак. След много алкохол 19-годишният Ангел Атанасов, който преди време живеел на съпружески начала с дъщерята на Ж. Р., и Ивалин Димов, взели хладнокръвното решение. Планът бил да посетят къщата на жената, да вържат мъжа й и да я изнасилят. Докато нахлували в чуждия дом, неканените гости вдигнали шум и разбудили фамилията. Ужасеният съпруг избягал на тавана, а половинката му опитала да се скрие под леглото. Пръв я нападнал племенникът й Ивалин. Той хванал кръвната си роднина за краката, дърпал я за косата и така я извлачил на 2-3 метра от къщата. После се заел да охранява със 150 см кол чичо си, за да предотврати евентуалната му намеса. Ангел събул бельото на бившата тъща и започнал да я млати. Ж. Р. до последно се борила със зъби и нокти срещу жестоките нападатели. Като задоволили нагона си, двамата зарязали жената в безпомощно състояние - със счупени ребра, сътресение на мозъка, хематоми, отоци и дори кал във влагалището. Тя получила от тандема безброй безразборни удари с кол и ритници по главата и тялото.Единият от инквизиторите се укрил в гората до Провадия, а другият се отправил към дома си.

Ангел Атанасов има в актива си 2 кражби и изнасилване, а приятелят му - условна присъда. Засега те са подведени под наказателна отговорност за тежко изнасилване в рамките на опасен рецидив, придружено със средна телесна повреда. Ж. Р. била хоспитализирана и оперирана по спешност, но предала Богу дух на 23 декември 2008 г.

Източник: в. "Морски Труд"




Още по темата: общо новини по темата: 3
17.12.2009 »
12.10.2009 »
08.12.2008 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Двойно убийство в Пловдив!
Ремонти във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: