Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трима берат душа в МБАЛ "Св. Анна" след зловещата катастрофа със загиналата украинка
Автор: Иван Сотиров 11:24 / 25.07.2019Коментари ()20299
© Виждам те КАТ-Варна
Полицията съобщи какво е състоянието на пострадалите при ужасяващата катастрофа, станала вчера на пътя Бургас – Варна, при която загина млада украинка.

Водачът на една от участвалите в ПТП-то коли - "Мазда“ е откаран в УМБАЛ "Св. Анна“ - Варна с кървене в корема и опасност за живота. Той е настанен за лечение в отделение "Реанимация“. В същата болница са откарани и настанени и останалите му спътници – 34- годишен украински гражданин, който също е с опасност за живота. Той е получил фрактури на гръдния кош, невроторакс и кървене в корема.  38-годишна украинска гражданка  е получила фрактура на китката и гръдния гръбначен прешлен. Водачът на другия автомобил "Ауди А 3“ е откаран в УМБАЛ "Св. Анна“ във Варна със счупени ребра, фрактура на дясната подбедрица и дясна предмишница. Той е с опасност за живота и е настанен за лечение в отделение "Реанимация“.

Както Varna24.bg информира вчера около 07.35 часа на пътя Бургас – Варна, на около 165 км в пътната отсечка между Обзор и Бяла, л.а. "Ауди А 3“, с шуменска регистрация, управляван от 20-годишен мъж от село Хан Крум, предприема изпреварване, но поради невъзможност да се прибере в собствената си пътна лента допуска челен сблъсък с лек автомобил "Мазда СХ 5“, с украинска регистрация, управляван от 42-годишен украински гражданин, изпреварил автобус "Бова Магик“, с добричка регистрация, управляван от 32-годишен мъж от Добрич.



Още по темата: общо новини по темата: 2
24.07.2019 »
24.07.2019 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Trima-berat-dusha-v-MBAL-Sv-Anna-sled-zloveshtata-katastrofa-sus-zaginalata-ukrainka-885002
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.