Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицията моли за помощ, не може да открие извършителя на брутално нападение във Варна!
Автор: Стоян Маджиров 13:33 / 28.06.2019Коментари ()17222
©
След като още на 11 юни Varna24.bg пусна стресиращо видео, при което брутално с нож беше нападната продавачка във Варна, днес от полицията искат съдействие от гражданите за разпознаване на извършителя. Ето призива на полицията:

Опит за грабеж от търговски обект в ж.к. "Аспарухово" е извършен на 10 юни т.г., около 02:00 часа. Неизвестно лице, чрез заплаха с нож (керамичен), е направило опит да извърши грабеж на оборотните пари в търговския обект, като потърпевша от действията на мъжа е 59-годишна жена.

Извършителят на престъплението е на възраст около 25-30 години, висок е около 180 см, мускулест и с атлетично телосложение. Същият е бил облечен с бежово-зеленикав анурак с качулка, черни къси панталони, черни маратонки и черни чорапи.  



По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което са извършени множество оперативно-издирвателни действия. Към момента самоличността на извършителя не е установена.


Във връзка с това ОД на МВР – Варна отправя апел за съдействие - всеки, който разпознае мъжа от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на разследващите, може да сигнализира при гарантирана анонимност на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото поделение на МВР.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Policiyata-moli-za-pomosht-ne-mozhe-da-otkrie-izvurshitelya-na-brutalno-napadenie-vuv-Varna-878901
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.