12-годишна гимнастичка от Варна стана "Малка Мис България"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:07 / 17.09.2019
8418
Над 60 деца от всички краища на България се събраха от 9-и до 13 септември в Златни пясъци за 17-ото издание на Националния конкурс Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2019.

Изявиха се деца от 4 до 17 години. Те пристигнаха от цялата страна след проведени регионални конкурси и кастинги и се представиха в 4 тура: спортно облекло, народна носия, официално облекло и кръг на талантите"New Stars".

Представителката от Варна - Симона Иванова на 12 години, безапелационно спечели сърцата на публиката и журито със своята изящност и грация, като събра максимум точки от 4-те проведени кръга и се окичи с короната на "Малка Мис България".

Симона е състезателка по художествена гимнастика в отбора на "Чар-ДКС" Варна с треньор Дарина Кирякова. Главен треньор на клуба и международен съдия е Филипа Филипова. За първи път малката гимнастичка стъпва на килима едва на четири годинки и от тогава залата е нейния втори дом. Възпитаничка е на Спортно училище "Георги Бенковски" и се справя отлично не само на килима, но и с уроците. Варненската грация има завоювани редица престижни награди от републикански и международни турнири, както и Grand Рrix в Международния фестивал на изкуствата "Le stell di Garda" в Италия. Мечтае един ден да бъде част от златните момичета на България. Интересува се от мода и в свободното си време обича да рисува.

Организатор и лицензиант на конкурса е Агенция "Интерсаунд". Той се проведе в супер луксозния хотел "Аргищ Партез" – Златни пясъци.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).