Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
15% ръст на туристи очакват на варненското летище! SunExpress: Музиката и пътуването свързват народите
Автор: Пламена Николова 13:00 / 14.06.2018Коментари (0)2292
© Varna24.bg
15% ръст на туристи очакват на варненското летище. Това каза на пресконференция днес главният изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар" Улрих Хеппе, предаде репортер на Varna24.bg. Той представи Международната авиокомпания SunExpress, обявена за основен спонсор на MTV Presents Varna Beach 2018.

SunExpress предлага до 19 директни полета до Варна седмично от 9 града в Германия.

В своето изявление във Варна днес Питър Гладе, търговски директор на SunExpress, заяви: "Музиката и пътуването свързват народите, особено през лятото. Красивият варненски плаж е идеалното място за един удивителен музикален фестивал. SunExpress е най-активната международна авиокомпания във Варна с връзки до почти всички основни немски градове. Ние сме силен партньор за региона и за нас е чест да се присъединим към проекта".

От три години SunExpress лети от Германия до Варна и Бургас и в момента е пазарен лидер в България. Надграждайки успешното си развитие през 2017г., SunExpress затвърждава разрастването си на българския пазар. Новото сътрудничество с MTV Presents Varna Beach е идеалното решение за подпомагане на устойчивото развитие на международния туризъм в България. Партньорството промотира България в цяла Европа.

С директните линии от Варна до девет немски града, SunExpress предоставя нови възможности за бързи, комфортни и удобни връзки с Европа! Благодарение на все по-развитите и атрактивни въздушни комуникации, морската столица става все по-привлекателно място за живот, за бизнес и за развитие на инициативата Варна – туристическа дестинация за четири сезона! – сподели по време на събитието Биляна Раева. 

Днес във Варна главният изпълнителен директор на Фрапорт България Улрих Хеппе заяви, че предвижда значителен ръст на броя на международните пътници. "Приветстваме днешната новина и очакваме, че новото партньорство с MTV Presents Varna Beach ще помогне за привличането на много нови туристи в региона – не само за събитието на 12 август, но и през целия летен сезон. През 2018 г. очакваме 15% увеличение на пътниците и се надяваме този ръст да продължи и през следващите години“. 

Робърт Куърк, президент на ROQU Media, сподели: “MTV Presents Varna Beach е много специален проект в България. Цялостната бизнес цел е подпомагане на развитието на икономиката и оказване на благотворно влияние върху местните общности. Невероятното ново партньорство с авиокомпания SunExpress определено ще спомага за реализирането на тази цел и ние с вълнение приветстваме SunExpress като основен партньор. Лайв шоуто през 2018 г. ще е по-голямо и по-добро във всяко едно отношение, с Rita Ora, Years&Years, Redfoo и още много изпълнители, вече потвърдени в програмата на събитието. Билетите засега са само по 20 евро, което е невероятна цена както за местните, така и за чуждестранните посетители. Очакваме с нетърпение да видим всички самолети на SunExpress, кацащи във Варна“.

 SunExpress е съвместно предприятие между Lufthansa и Turkish airlines, което предлага общо близо 60 международни дестинации в 20 страни, с 1 200 полета седмично. 

MTV Presents Varna Beach 2018 се провежда на 12 август и е водещият летен музикален фестивал в България. Събитието е създадено специално, за да се излъчва по международната телевизия. Невероятното шоу, продуцирано във Варна, ще бъде гледано в над 160 страни от над 300 милиона души. Сред потвърдените изпълнители в програмата за 2018 г. са Rita Ora, Years & Years, Redfoo, R3Wire&Varski, а скоро предстои да бъдат обявени и още имена. Билетите за невероятното лайв шоу се предлагат само за 20 евро.

Повече вижте във видеото!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: