17-годишно момиче от Варна попадна в болница след жестока саморазправа със съученичка

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
13:58 / 08.11.2019
21504
17-годишно момиче от Варна попадна в болница след жестока саморазправа със съученичка във Варненската хуманитарна гимназия, научи Varna24.bg.

Родителите на пострадалата девойка са подали жалба до Инспектората във Варна, откъдето са разпоредили проверка по случая, съобщи за медията ни началникът на РУО-Варна Венцеслава Генова. Тя допълни, че от самото учебно заведение до момента не е постъпвал сигнал за сбиването.

Опитът ни да получим информация за случилото се от директора на учебното заведение се оказа безуспешен. 

За случая потвърдиха и от пресцентъра на полицията във Варна. От там уточниха, че е подаден сигнал за конфликтна ситуация между две непълнолетни момичета, прерастнала във физическа саморазправа и тече проверка.  

Инцидентът е от 6 ноември, когато две момичета от различни класове разменят остри реплики пред училището в междучасието. Според родителите на пострадалата девойка, тя е била подложена на словесна атака, психически тормоз и унижения, а след конфликтът отвън, нападната от другото момиче и нейна приятелка. След побоя потърпевшата била отведена в болница с наранявания. 

Според свидетели на случилото се обаче истината е друга и жертвата е провокирала конфликта. Ето какво сподели ученичка от същото училище в личния си профил във Фейсбук:

"Пълни лъжи, изречени от устата на непълнолетно зависимо от наркотици момиче, опитващо се да се изкара жертва на насилие, което тя причинява на двете "побойнички", заплахи, психически тормоз в продължение на седмица, заплахи, физически тормоз от самата нея и нейния приятел с криминално досие."

Тепърва проверката от страна на полицията и инспектората ще установят причините и обстоятелствата, довели до неприятния инцидент, както и кой носи вината и отговорността за случилото се.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).