17 катастрофи и един пострадал за денонощие във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:30 / 21.11.2016
808
17 катастрофи са регистрирани във Варна през изминалото денонощие. Това съобщиха за "Фокус" - Варна от "Пътна полиция". При инцидентите има пострадал пешеходец, който е с контузии и няма опасност за живота му, допълниха от полицията.

На територията на областта има регистрирано пътно произшествие с един загинал. Инцидентът е станал около 11.00 часа в неделя на ул. "Георги Димитров" в град Дългопол, уточниха от полицията. 28-годишен мъж - водач на мотоциклет, който е местен жител, по време на движението си, е застигнал и блъснал в задната част автомобил, спрял за изчакване на кръстовище. Вследствие на инцидента мъжът е пострадал тежко. Незабавно е предприето транспортирането му към болнично заведение, като по пътя мъжът е починал.

Няма нова промяна в организацията на движение във Варна. Всички светофарни уредби функционират нормално. Автобусите на градския транспорт се движат по разписание.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).