21-годишен наркопласьор се споразумя със съда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:51 / 13.11.2015
657
С подписването на споразумението Габриел Иванов се отказва от разглеждане на наказателното дело по общия ред и се признава за виновен по отправеното обвинение.

На 4 юни, тази година, Иванов в съучастие като съизвършител с 26-годишния Атанас П. държал с цел разпространение и без надлежно разрешително високорискови наркотични вещества. Намерени са марихуана е с общо нетно тегло 3,45 грама, на обща стойност 20,70 лв., както и метамфетамин с брутно тегло 0, 03 грама на стойност 0, 75 лв. 

Варненският окръжен съд прецени, че постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала. С подписване на споразумението Габриел Иванов приема да изтърпи наказание "лишаване от свобода" за срок от 1 година и 4 месеца, което да бъде изтърпяно при първоначален строг затворнически режим, като се зачита времето на предварителното му задържане. Съдът намира още, че следва да бъде приведено в изпълнение наказанието "лишаване от свобода" за срок от 3 месеца, наложено от Варненския районен съдна Иванов по друго наказателно дело, тъй като новото престъпление, за което е осъден в Окръжен съд Варна, е извършено в изпитателния срок на предходното осъждане.

По отношение на другия обвиняем за държане на наркотици Атанас П. производството ще се разглежда по общия ред.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Шефът на Автогара Варна с подробности, наистина е много модерна
Най-накрая: Вижте новата Автогара Варна
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).