24-годишен варненец остава в ареста за притежание на амфетамин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:26 / 31.08.2015
619
Мярка за неотклонение "задържане под стража" определи Варненският окръжен съд на 24-годишният П. Георгиев, обвинен за притежание на амфетамин. Същото наркотично вещество е намерено и в дома му.

Макар, че разследването е все още в началния си етап, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършител на престъплението, за което му предявено обвинение, смята ВОС. То се счита от закона за тежко умишлено деяние, с предвидено наказание "лишаване от свобода" за срок от 2 до 8 години.

Изложените в съдебната зала факти, водят до извода, че обвиняемият се занимава с разпространение на наркотични вещества. Оставянето на Георгиев на свобода би довело до реална опасност да се укрие или да извърши престъпление, тъй като срещу него има висящо наказателно производство за държане на наркотични вещества, извършено само няколко месеца по-рано.

ВОС определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража", която може да се обжалва в 3-дневен срок пред Апелативен съд - Варна. В случай на жалба или протест делото е насрочено за 08.09.2015 г. от 10:00 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).