25 младежи се обучават в безплатен курс по "Програмиране с Java" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:25 / 24.04.2015
4272
Стартира безплатният курс по "Програмиране с Java", организиран от Технически университет - Варна. 25 младежи започнаха своето обучение в курса, който ще продължи два месеца и включва обучения по технически и бизнес компетенции, както и усъвършенстване на меките умения.

Обучението в новия курс "Програмиране с Java", е изцяло практическо, насочено към надграждане на уменията по обектно ориентирано програмиране на студентите. По време на курса ще се работи и за развитието на предприемаческите умения и знания за бизнес развитие на курсистите. Също така, те ще придобият знания за това как да планират своята професионална кариера.

По време на обучението, всеки от младежите ще има възможността да създаде прототипно приложение, с което да демонстрират новите си умения. Освен че ще надградят техническите си и бизнес познания, с всеки от младежите ще се проведе и персонално кариерно консултиране.
В края на курса, участниците, успешно преминали обучението, ще получат сертификат от Технически университет - Варна и ще бъдат с преференции при записването на следващия курс, организиран от университета и Samsung на тема: "Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android". Освен това курсистите ще бъдат препоръчани на подбрани работодатели, търсещи специалисти в областта на програмирането с Java.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Корабът "Руен", който беше отвлечен от сомалийски пирати край Йем...
Варненец: Това икономия ли е или какво?
Жълт код за Варна! Ето за какво ни предупреди НИМХ
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).