26 л/кв.м дъжд са се излели над Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 06.04.2015
1163
26 литра дъжд на кв.м са се излели от 4 часа сутринта до 15 часа днес следобед в морската столица, съобщиха от Националната служба по метеорология и хидрология - Варна. Според синоптичната прогноза през денонощието времето ще остане облачно, ще продължи да вали, въпреки временното отслабване и спиране на дъжда след полунощ.

Няма сигнали за сериозни проблеми с дъжда, не е постъпвала информация за наводнени училища и детски градини. Граждани са сигнализирали за затруднен трафик по няколко улици, но никъде в града не се е налагало спиране на движението на автомобили. Извършена е проверка на охранителните канали в Аспарухово, водата се оттича нормално, съобщи началникът на отдел "Дейности по защита на населението" към Община Варна Купен Пашов.

По данни на метеоролозите в Североизточна България ще превали и мокър сняг. Утре привечер валежите ще започнат да спират. Вятърът от северозапад чувствително ще се усили и поривите му в северната част на района и по крайбрежието ще достигат 22-24 м/сек. Минималните температури ще са между 1 и 6, а максималните с 1-2 градуса по-високи. Вълнение на морето 3-4 бала, утре в открито море 4-5. Температура на морската вода 6-8 градуса.

За Варна минимална температура около 4, максимална около 6 градуса.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).