Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
26 водещи бойци от 15 държави излизат на ринга на SENSHI 16
Автор: Екип Varna24.bg 12:46 / 12.05.2023Коментари (0)687
©
Остават броени часове до голямото бойно шоу. То ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна, съобщиха организаторте за Varna24.bg.

Специални гости на атрактивното бойно шоу отново ще бъдат световни величия в областта на бойните спортове. Грандиозният K-1 Max шампион Алберт Краус и един от най-титулуваните муай-тай кикбоксьори с 11 световни титли Нейтън "Карнидж“ Корбет ще пристигнат във Варна за SENSHI 16.

Към звездната група се включва и холандският кикбоксьор в полусредна категория и състезател по смесени бойни изкуства Анди Соуър, който е двукратен световен шампион в K-1 MAX и четирикратен световен шампион на турнира Shootbox, както и световен шампион на It's Showtime 70MAX. Европейският шампион по киокушин Сенсей Ян Сокуп, който е победител от престижната надпревара "All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин също ще присъства на международната бойна галавечер.

В ролята на рефери и инструктори на бойното шоу ще влязат Шихан Асен Асенов - първият български златен медалист от европейското първенство по киокушин през 1988 г., европейски шампион по кикбокс през 1994 г., заедно със Сенсей Захари Дамянов, - световен шампион по карате киокушин и четирикратен европейски шампион в супертежка категория +90кг, както и световният и европейски шампион по карате киокушин в супер тежка категория Сенсей Петър Мартинов - един от най-изявените бойци на Българска карате киокушин федерация, носител на черен колан и 4-ти дан в киокушин. Красимир Димов, който е майстор на спорта и първи носител на медал от световно първенство по муай тай (Тайланд 2002) на IFMA, първият български шампион на "VALE TUDO" в абсолютна категория - 2001 също ще присъства на събитието.

Организаторите на успешната международна бойна галавечер SENSHI разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна.

Професионалната бойна галавечер SENSHI отново ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от различни дисциплини на бойните изкуства и обещава да вдигне адреналина на публиката с висококачествено бойно шоу.

Галата ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а билетите за нея са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg. В новото 16-то издание на бойната арена на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, дошли в морската столица от различни краища на света.

Бойната карта на международната гала вечер ще включва 13 спиращи дъха двубои с бойци от над 15 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26 мотивирани за победа състезатели по киокушин, муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения на ринга.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: