26 водещи бойци от 15 държави излизат на ринга на SENSHI 16

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:46 / 12.05.2023
729
Остават броени часове до голямото бойно шоу. То ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна, съобщиха организаторте за Varna24.bg.

Специални гости на атрактивното бойно шоу отново ще бъдат световни величия в областта на бойните спортове. Грандиозният K-1 Max шампион Алберт Краус и един от най-титулуваните муай-тай кикбоксьори с 11 световни титли Нейтън "Карнидж“ Корбет ще пристигнат във Варна за SENSHI 16.

Към звездната група се включва и холандският кикбоксьор в полусредна категория и състезател по смесени бойни изкуства Анди Соуър, който е двукратен световен шампион в K-1 MAX и четирикратен световен шампион на турнира Shootbox, както и световен шампион на It's Showtime 70MAX. Европейският шампион по киокушин Сенсей Ян Сокуп, който е победител от престижната надпревара "All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин също ще присъства на международната бойна галавечер.

В ролята на рефери и инструктори на бойното шоу ще влязат Шихан Асен Асенов - първият български златен медалист от европейското първенство по киокушин през 1988 г., европейски шампион по кикбокс през 1994 г., заедно със Сенсей Захари Дамянов, - световен шампион по карате киокушин и четирикратен европейски шампион в супертежка категория +90кг, както и световният и европейски шампион по карате киокушин в супер тежка категория Сенсей Петър Мартинов - един от най-изявените бойци на Българска карате киокушин федерация, носител на черен колан и 4-ти дан в киокушин. Красимир Димов, който е майстор на спорта и първи носител на медал от световно първенство по муай тай (Тайланд 2002) на IFMA, първият български шампион на "VALE TUDO" в абсолютна категория - 2001 също ще присъства на събитието.

Организаторите на успешната международна бойна галавечер SENSHI разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна.

Професионалната бойна галавечер SENSHI отново ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от различни дисциплини на бойните изкуства и обещава да вдигне адреналина на публиката с висококачествено бойно шоу.

Галата ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а билетите за нея са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg. В новото 16-то издание на бойната арена на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, дошли в морската столица от различни краища на света.

Бойната карта на международната гала вечер ще включва 13 спиращи дъха двубои с бойци от над 15 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26 мотивирани за победа състезатели по киокушин, муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения на ринга.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).