29 л/кв. м е количеството валежи, регистрирано във Варна до полунощ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:52 / 12.10.2016
1140
29 л/кв. м е количеството валежи, регистрирано във Варна до полунощ. Това съобщи за "Фокус" дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН) - филиал Варна. 

Дежурният синоптик допълни, че количеството валежи до 21.00 часа е било 14 литра на квадратен метър, а 3 часа по-късно е нараснало на 29 литра. След 00.00 часа дъждовете са продължили със слаби темпове, а измереното количество е под литър на квадратен метър. 

По данни на института през днешния ден ще е предимно облачно, сутринта на места мъгливо. Все още са възможни слаби валежи, но в процес на спиране, а по-късно следобед облачността ще се разкъса и ще започне да намалява. Ще духа слаб, по Черноморието до умерен вятър от юг-югозапад, който следобед ще се обърне от запад-северозапад и постепенно ще се усили. 

Максималните температури за Варна са около 20 градуса, по Южното Черноморие до 23 градуса. Вълнение на морето ще бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода около 20 градуса.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).