3 години затвор за мъж от Варна, убил двама в катастрофа и ранил трети

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:53 / 14.10.2016
1508
По обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна днес състав на Варненския окръжен съд осъди на 3 години лишаване от свобода 32-годишния Павел П. от Варна, който при тежко пътно-транспортно произшествие причинил смъртта на двама души и средна телесна повреда на друг човек. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. 

Наказанието си осъденият ще изтърпи в затворническо общежитие от открит тип. Павел П., който е чисто съдебно минало, бе лишен и от право да управлява автомобил за срок от 3 години, както и да напуска пределите на страната.
На 17 септември 2012 год. по пътя Варна - Добрич до разклона за военното поделение в село Любен Каравелово при управление на "Ситроен берлинго" със скорост над 100 км в час, Павел П. изгубил контрол над колата си и навлязъл в насрещното движение. 

Последвал удар в насрещно движещия се автомобил "БМВ". Загинали пътникът в "Ситроен"-а на осъдения и возещият се на предната седалка пътник в "БМВ"-то. Причинена била и средна телесна повреда на друг човек, който пътувал на задната седалка в немския автомобил. 

Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...
Кметът Коцев обеща да се възроди един от най-важните исторически ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).