Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
32-ма елитни спортисти от 19 държави ще премерят сили във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:20 / 03.02.2023Коментари (0)1626
© Фейсбук
Организаторите на успешната международна бойна галавечер SENSHI разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна.

15-ото издание на титаничното шоу ще се проведе на 18 февруари от 18,30 часа. Бойната карта включва 16 двубоя между 32-ма спортисти от 19 държави. За победа ще се борят 6-ма от най-добрите български бойци. Участниците в SENSHI ще демонстрират зрелищни техники и умения по правилата на KWU Senshi и KWU Full Contact. За пръв път ще станем свидетели и на двубои по правилата на KWU Open, които включват битки с атрактивни смесени бойни изкуства с хвърляния, граплинг и всичко, което е позволено в ММА.

На новото издание на SENSHI едни от най-атрактивните битки ще са на българските бойци. Отново на арената на SENSHI ще излязат европейският WAKO PRO в стил К-1 шампион "Мистър Шоу“ Едуард Алексанян, носителят на титлата по муай тай EMC Драгомир Петров, световният KGP и WAKO PRO шампион Атанас Божилов и интерконтиненталният WKF шампион Теодор Христов. Своя дебют ще направят и европейският шампион по киокушин карате и национален шампион по кикбокс, с 6 победи в ММА, три от които с нокаути Димитър Илиев, както и сребърният световен медалист по бойно самбо и национален шампион по борба Мариян Димитров, който прави серия от 10 поредни победи и печели 8 от срещите си с нокаут.

Главната битка за вечерта ще бъде между италианския шампион Джузепе ди Доминико и един от най-добрите български бойци Едуард Алексанян. 15-ата среща на вечерта ще бъде между бразилския шампион Педро Оливиера и известната българска ММА звезда Мариян Димитров по правилата на KWU Open в тежка категория.

Сред бойците, които ще вдигнат публиката на крака, са националният шампион на Румъния по самбо и петкратен победител в SENSHI Флорин Ламбаджу, световният WAKO PRO в стил К-1 шампион Никола Тодорович от Сърбия, сребърният киокушин медалист от Световно първенство на KWU и от WKF Grand Prix през 2019 г. Джо Миахара от Япония, международният шампион по карате киокушин Ейсан Саджед от Нидерландия и др.

За победа ще се борят и много доказали се бойци, които за първи път ще демонстрират уменията си на арената на SENSHI. Това са световният WMF Pro-AM шампион по муай тай Марсио де Хесус от Бразилия, световният WAKO Pro и Superkombat шампион Джонатан Майезо от Франция, спечелилият 3-то място на световното първенството по кикбокс на WAKO Айдин Аслан от Турция, интерконтиненталният шампион Фернандо Мартин от Испания, световният ISKA шампион Майкъл Лопес де Вейга от Франция, европейският шампион в турнира по Fightsense Маруан Туту от Мароко и др.

И този път няма да липсва и дамски сблъсък. Победителката в турнирите Rings Superfight и Den Haag Superfight Монтана Артс от Нидерландия и MFC шампионката Дебора Евора от Португалия ще докажат, че въпреки нежната си визия, по нищо не отстъпват на бойците от мъжки пол. Именно техния двубой ще открие SENSHI 15.



Още по темата: общо новини по темата: 123
22.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
18.02.2024 »
14.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: