34-годишен бе осъден за грабеж на златен синджир

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:13 / 30.01.2023
806
Районен съд – Варна одобри постигнато между страните споразумение, с признание на вината, по силата на което на 34-годишен мъж бе наложено условно наказание за извършен от него през м. юни 2018 г. грабеж на златен синджир. Toва съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на съда.

Подсъдимият бе осъден на 6 месеца лишаване от свобода, чието изтърпяване се отлага с изпитателен срок от 3 години.

Самото престъпление е осъществено късно вечерта на 27 юни 2018 година. Жертва на посегателството станал друг мъж, който докато вървял със свой родственик по улицата към дома си, бил нападнат в гръб от подсъдимия. 34-годишният подсъдим със сила издърпал от врата на пострадалия марков златен синджир,Впоследствие извършителят се разкаял и върнал в дома на потърпевшия скъсания синджир. Отнетата при грабежа вещ възлиза на близо 4000  лева. 

34-годишният мъж е с чисто съдебно минало. Причинените от деянието имуществени вреди са възстановени на пострадалия. В тежест на подсъдимия остават направените по делото разноски. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).