43 000 метра гирлянди грейват за Коледа във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:52 / 03.11.2020
1317
Започна поставянето на коледната украса във Варна. И тази година тя ще бъде попълнена с нови елементи - сфера с разноцветни светлини ще грее в пространството между сцена "Филиал“ и сградата на Държавния архив, а на площад "Свят“ край хотел "Черно море" ще има нова елха, съобщиха от общинската дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване". 

По традиция на пл. "Независимост" отново ще бъдат поставени фигурата на Дядо Коледа, както и влакчето с подаръци. Общо над 600 тематични елемента – свещи, елхички, снежинки, звездички, камбанки и 43 000 метра светещи гирлянди ще грейнат в морската столица в навечерието на коледните празници. Те ще бъдат разположени по булевардите "Мария Луиза“, "Христо Ботев“,  "Осми Приморски полк“, "Цар Освободител“, улиците "Пирин“ и част от "Ген. Колев“ - от "Чаталджа“ до "Царевец", на автогарата и жп гарата, по Аспаруховия мост, както и в районите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).