44 късометражни филма участват в Международния фестивал "Карантината“

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:12 / 31.07.2020
1665
Шестото издание на Международния кинофестивал “Карантината" ще се проведе от 2-ри до 6-ти август на плажа до едноименното рибарско селище в кв. "Аспарухово". В пет поредни вечери зрителите ще видят 44 късометражни филма от 22 държави в жанровете игрален, документален, анимация, експериментално кино. 

В условията на Covid-19 организаторите са взели всички необходими мерки за безопасното провеждане на събитията. Всички столове ще бъдат разположени на необходимата дистанция един от друг, ще бъдат осигурени дезинфектанти на ключови места във фестивалната зона, ще се избягват струпвания на големи групи от хора. 

Прожекциите са със свободен достъп. Осигурен е безплатен транспорт за публика и гости - всеки ден към "Карантината" ще тръгва бус, съответно в 18,30 ч. и в 20.00 ч, пред школа "Дедал" (сградата на Стоматологията). Към центъра на града транспортът от Аспарухово ще бъде в 22.00  и в 23.30 часа.

Програмата на фестивала тук: http://thequarantine.org/bg/programa/

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).