5 жени са пострадали при катастрофата на градския автобус

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
16:07 / 21.10.2014
3005
Пет жени са пострадали при пътния инцидент с автобус от масовия градски транспорт, съобщават от варненската полиция. Ето и обобщената информация от органите на реда:

Днес, около 11:00 часа, на бул. "Мария Луиза", малко преди кръстовището с бул. "Вл. Варненчик" е възникнало пътнотранспортно произшествие с участието на лек автомобил и автобус от масовия градски транспорт.

При навлизане в зоната на кръстовището водачът на "Мазда" С.Т. на 62 г. от гр. Добрич предприема рязка маневра за престояване от средна в дясната лента за движение без да се увери, че не създава рискова ситуация за участниците в движението, които се намират там. В резултат на това, за да избегне сблъсък с автомобила, водачът на автобус "Мерцедес" използва рязко спирачки, отклонява вдясно автобуса и се блъска леко в крайпътно дърво.

Вследствие на инцидента са пострадали 5 жени, като опасност за живота им няма. Най-сериозно е пострадала 48-годишна жена, която е единствената настанена за лечение в болнично заведение с фрактура на ломбален прешлен. Други две, на 73 г. и на 63 г., са получили фрактури на ребра, а при останалите, на 76 г. и на 54 г., са установени контузни наранявания.

По случая има образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).