500 лева глоба за проститутка, заработвала по пътя Варна-Бургас

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
14:36 / 13.02.2020
2626
500 лева глоба наложи Районен съд - Варна на 42-годишна жена за получаване на нетрудови доходи чрез проституция, съобщиха от пресцентъра на институцията. 

Деянието, наказуемо по чл. 329 ал. 1 от Наказателния кодекс, е осъществявано няколкократно от 11 април до 5 ноември миналата година. През този период неведнъж подсъдимата е била засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас. От справка в НАП се установява, че през това време за подсъдимата липсват данни за подавани заявления относно сключени трудови договори, за самоосигуряване или за заплащане на здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по непозволен и неморален начин. Само през посочения период органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 4 предупредителни протоколи да не извършва подобна дейност. При последния случай от 5 ноември 2019 год., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян автомобил край гората в местност "Кантара“.

42-годишната жена е осъждана, отново за подобни деяния. Наказанието "глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).