500 лв. глоба за наркотрафикант след споразумение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 21.09.2016
670
36-годишен мъж от Варна е хванат при проверка от патрулиращи полицаи на 10 януари тази година да държи в себе си малки полиетиленови пликчета с наркотици. Той бил спрян за проверка край кръстовище в района на ромската махала, след като при появата на униформените служители направил опит да побегне. Четири от намерените в него найлонови пакетчетата съдържали минимални количества прозрачни кристали, с наличие на метамфетамин в тях, а други пет пакетчета - кафяво прахообразно вещество, определено като хероин с активнодействащ компонент диацетилморфин 32% и общо нетно тегло 0,11 грама. Според назначената по делото експертиза, 36-год. мъж страда от синдром на зависимост към хероин и при него е налице вредна употреба на амфетамини.

Подсъдимият има предходна съдимост, която не влияе на квалификацията на деянието. Конкретното деяние представлява маловажен случай, като след постигнато в съдебна зала споразумение на 36-год. К. Димитров беше наложена глоба в размер на 500 лева. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).