7 пострадаха в челна катастрофа във Варненско, сред тях и бебе на два месеца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:54 / 04.08.2016
1340
На 03.08.2016 г., в 16:31 ч. е получено съобщение че в центъра на с. Крумово, общ. Аксаково е настъпило тежко ПТП, при което има много пострадали лица. 

Изпратен на мястото автопатрулен екип установява, че челно са се сблъскали л.а. "Ситроен" управляван от 26-годишен мъж и л.а. "Пежо Партнер", управляван от 25-годишен мъж от Варна. 

В л.а. "Ситроен" са пътували общо 6 лица от гр. Игнатиево, в т.ч. бебе на 50 дни (момиче) което е получило фрактура на лява ръка, настанено за лечение в болница, 15-годишно момче е с контузия на глава, освободен за домашно лечение.

Водачът на л.а. "Ситроен" е получил пневмоторакс, има счупени ребра, счупена капачка на ляв крак и рани, настанен е в болница, няма опасност за живота му, 26-годишна пътничка е получила счупване на череп, настанена в болница, няма опасност за живота й, 53-годишен мъж е със счупен таз и счупена дясна ключица, настанен е за лечение в болница, без опасност за живота, 28-годишна жена е с контузии на лакът и коляно, оказана й е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение. 

Водачът на л.а. "Пежо", който е пътува сам в автомобила, е получил контузии на рамо и двете колена, оказана му е медицинска помощ в болница и е освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство, причините за възникването на ПТП-то са в процес на изясняване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).