9 катастрофи във Варна през денонощието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:35 / 04.03.2015
445
9 катастрофи са регистрирани във Варна през последното денонощие. Това съобщиха за Радио "Фокус" - Варна от "Пътна полиция". При инцидентите няма пострадали граждани, нанесени са материални щети по автомобилите. Трафикът в града е натоварен по основните улици и булеварди.

Временна организация на движение е въведена в участък от пътя Варна - Виница между спирки "Резервоара", "Моста" и "Светкавица". Промяната се налага във връзка с настъпили негативни геодинамични процеси и потенциална опасност за сигурността на движението. В района е поставен нов светофар, който регулира движението, както и пътна сигнализация. Ремонтни дейности се извършват и по бул. "Христо Ботев" в участъка от Катедралата до Аспарухов мост. Поставени са предупредителни табели за извършваните дейности, към момента няма наложена временна организация на движението.

По данни на полицията, към момента всички светофарни уредби функционират нормално, няма информация за сериозни проблеми в транспортната система на града. Автобусите на градския транспорт се движат по график.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).