АГ чака още кувьози от Холандия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:54 / 24.09.2010
1094
Още 10-ина кувьоза чака от холандската фондация SMHO варненската АГ болница. Последното дарение на неправителствената организация е от вчера, когато са дарени консумативи за 4000 евро, предимно писалки за диабетици, посочи управителят на здравното заведение д-р Петър Атанасов. Вчера той и трима представители на фондацията Йо Койрверс, Фриц Рингс и Йозеф Ебей бяха на среща с кмета на Варна Кирил Йорданов.

"Направили сме и заявка за по-мощен електронож, надяваме се контактите ни да продължат. Показахме на гостите нашата болница и обосновахме необходимостта от кувьози", каза д-р Атанасов. Йозеф Ебей посочи, че имат договорка с болница в Маастрихт за 3 кувьоза, но търсенето на апарати ще продължи.

От началото на сътрудничеството си с АГ болница, което датира от около 4 години, от фондацията са направили дарения в апаратура и консумативи за около 70 000 лв., стана ясно по време на срещата.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).