Адв. Бранимир Балачев, ГЕРБ/СДС: Интересът клати феса! Областният управител на Варна има заведение в Морската градина, затова ДБ замлъкнаха по темата!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:42 / 19.04.2022
1576
"Интересът клати феса, затова "Да, България" и Стела Николова замлъкнаха по темата с Морската градина", коментира на брифинг днес народният представител от ГЕРБ/СДС Варна адв. Бранимир Балачев, предаде репортер на Varna24.bg.

"Винаги сме настоявали Морската градина да бъде за децата, тротинетките, пешеходците...Въпреки това се търсеха всякакви начини да бъдем критикувани от Стела Николова и "Да, България" и знаете, че експлоатираха тази тема години наред. Изведнъж, обаче, от два месеца тази тема не се подхваща. Това е така, защото областният управител има заведения в Морската градина и има интерес пътникопотокът да се движи непрекъснато. Къде остана грижата за гражданите, за чистотата на въздуха, за това, че искаме да е изцяло пешеходна зона. Ясно, че интересът клати феса", коментира адв. Балачев.

Той огласи пред медиите всички фирми, в които областният управител Благомир Коцев е съдружник и обясни защо не може да бъде освободен от това съдружие, като в същото време е в нарушение на закона.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).