Адвокатът на Христо: Девора е пуснала жалба срещу майка си за домашно насилие, била бита с точилка!

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
16:22 / 05.03.2019
12088
Девора е пуснала жалба срещу майка си за домашно насилие. Тя се е оплакала, че и липсват средства и добри условия на живот в Сливен, затова поискала да живее при баща си. Това каза днес Васил Василев, адвокатът на Христо Христов, бащата на пребитото момиче, предаде репортер на Varna24.bg. Ето какво обясни той:

"Не всичко, което майката на Девора изнесе като факти за нашия клиент Христо, отговаря на истината. Той не отрича, че е ударил няколко шамара, не отрича, че е изпаднал в гняв. Те пет години водят война между него и жена му кой да притежава родителските права над другите две деца, на Девора и на Христо, който е при нея. Дъщеря му избяга от майка си и дойде при него. В дирекция "Закрила на детето" представихме доклад, в който личи, че детето иска да остане при баща си и не иска да се връща при майка си. Тя казва, че имат неразбирателство с майка си и не може повече да учи и живее в Сливен. Споделила е, че и липсват средства и условия. Майката пусна 20 жалби, а Девора отиде сама в полицейския участък да даде показания и след разговор с бащата Девора заведе срещу майка си иск за домашно насилие. Описала е, че е бита с точилка и други неща. Част от парите, които Девора е откраднала, според твърденията на неговата по-голяма дъщеря Ванеса, са намерени в учебниците на момичето. Обяснението и било, че имала задължения в Сливен към приятелки и изпратила част от парите на майка си. Това е провокирало агресията на бащата.

Всеки ден жалба след жалба и нервите му не са издържали. Според обясненията, които е дал на колегата адвокат, не е искал да бяга от полицията, а му е дошло до гуша и е решил да скочи от четвъртия етаж долу и да сложи край на живота си. Живеел е в постоянен тормоз. Правел е ремонт, в хотела са живеели само той с двете си дъщери и сестра му, която е управлявала нещата. Това е отключило агресията. Той безкрайно съжалява за това, което се е случило. Твърдите, че Девора е пребита, а тя беше тук днес около съда с майка си. А Христо, за да тръгне да си отнема живота, значи не е в добро психическо състояние. Той не знае къде се намира. Затова поискахме с колегата да бъде прегледан от психолог и от психиатър", каза днес адвокат Василев.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (14):
28.01.2020 Условна присъда за Христо, ошамарил непослушната си дъщеря Девора
13.03.2019 Христо се яви в съда с трима адвокати, те изказаха фрапиращи доводи
13.03.2019 Бащата-бияч в съда: Агресията към Девора се отключи, когато видях в телефона й контакт "Дилърката"
13.03.2019 Бащата-бияч обжалва задържането си
05.03.2019 Пращат Девора в кризисен щаб във Варна
05.03.2019 Сестрата на пребитата Девора: Тя е проблемното дете в семейството, всичко е преувеличено
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).