Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
"Академия за родители" идва във Варна на 15 октомври
Автор: Екип Varna24.bg 16:47 / 13.10.2016Коментари (0)1054
©
На 15 октомври, събота, от 10 до 19 часа, в модерния и предпочитан от деца и родители център за обучение и забавление "Мама и аз" ще гостуват именити експерти по ранно детско развитие, детско здраве и образование в България.

"Академия за родители" е насочена към всички, които искат да дадат добър старт в живота на децата си в образователен, възпитателен и здравословен план. На фокус са детското здраве, възможностите за организиране на свободното време, алтернативни образователни модели и други важни теми за съвременния родител. 

Обученията ще бъдат разделени в две възрастови групи - за родители на деца до 3 години и за родители на деца от 3 до 7 години.

Опита си в грижите за най-малките ще споделят експертът по стволови клетки д-р Асен Пачеджиев /член на УС на Българската асоциация на тъканните банки/ и началникът на родилното отделение в МБАЛ "Света Анна" - Варна д-р Милко Папазов. Педиатърът д-р Ружа Панчева ще разсее облаците около спорните ваксини. За и против секциото, обезболяването при раждане, кърменето, чий е проблемът с капризните деца и кои са най-полезните храни за бебетата са част от темите, по които ще дискутират лекари, акушерка и дула, и консултанти по ранно детско развитие. 

С лекции за децата над 3 години в Академия за родители във Варна ще се включат Кремена Ненкова- обучител на успешни родители към институт Gordon Training International (GTI) - България, известният хомеопат д-р Искра Капинчева- член на УС на Асоциацията на лекарите хомеопати в България, детският офталмолог д-р Галина Филева от Очна клиника "Св. Петка", психолози, педагози, създатели на сайтове и концепции за учене и игри. Ще стане ясно кое отличава Валдорфската педагогика от другите образователни модели, как да се справим с трудното адаптиране в детската градина и различни поведенчески проблеми.

А докато мама и тате са на училище, децата ще могат да се включат в куп любопитни занимания, работилници, викторини и игри. 

В Арт ателието те ще изработват красиви есенни дървета, страшни маски и корони за принцеси феи. За забавлението на малките ще се погрижат и усмихнатите възпитатели от занималня "Туки Так". Подготвени са забавни образователни игри, математически и логически задачи.

В любимата на децата Музикална стая пък ще отвори вратите си Рок училище, ще се веселят с Музикална гимнастика Южно море и Нео от Борнео.

Входът за първата извън София "Академия за родители" е свободен. Тъй като се очакват много посетители, препоръчително е желаещите да участват да се регистрират на сайта http://parentacademy.bg/pa-varna-2.

 

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Газови доставки
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: